(Samen)werken bij
Wissenraet Van Spaendonck!

Wil jij samenwerkingsverbanden naar een hoger plan tillen? Kom dan onze klanten versterken vanuit jouw expertise!

Werken bij Wissenraet

Dé samenwerkingspartner

Bij Wissenraet Van Spaendonck zorgen we voor groei en relevantie door samenwerking. Wij zijn dé samenwerkingspartner voor verenigingen, belangenorganisaties of tijdelijke coalities.

Verenigingsmanagement

Verenigingsmanagement

Onze verenigingsmanagers zijn gespecialiseerd in de inhoudelijke ondersteuning van samenwerkingsverbanden. Zij nemen de regie binnen een breed spectrum van belangen en projecten waarbij ze een maatschappelijke bijdrage leveren. Zij zorgen voor beleidsondersteuning en advies in een dynamische omgeving. Ze gaan het gesprek aan, stippelen plannen uit en maken het verschil voor klanten.

Secretariële ondersteuning

Het professionele Shared Service Team runt het secretariaat van verschillende samenwerkingsverbanden. Van ledenvergaderingen en bijeenkomsten tot de ledenadministratie. Dit zijn collega’s die midden in onze actieve organisatie staan. Zij beheren meerdere agenda’s, zijn op zoek naar uitdagingen en krijgen veel vertrouwen en vrijheid om hun werk naar eigen inzicht in te richten. Afhankelijk van de wensen van onze klanten nemen zij het secretariaat deels of helemaal over.

Secretariële ondersteuning​
Financiële administratie

Financiële administratie

Van begroting, jaarrekening en het innen van de jaarbijdragen of contributies tot specifieke projectadministraties en subsidieverzoeken. Niets is onze collega’s te gek. In een stabiele omgeving werken financiële medewerkers of adviseurs, zelfstandig aan alle financiële administratie rondom verenigingen, stichtingen of paritaire organisaties.

Ervaringen van collega’s

Rick

“Bij Wissenraet Van Spaendonck mag ik elke dag bezig zijn met het ondersteunen van Nederlandse bedrijvigheid. Hoe mooi is dat?”

Rick

Wissenraet van Spaendonck
Femke

“Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van een grote organisatie waar je met veel verschillende mensen te maken hebt. Mannen en vrouwen, jong en oud. Werken bij Wissenraet Van Spaendonck betekent werken in een dynamische omgeving.”

Femke

Wissenraet van Spaendonck
Jolet

Wij werken ‘midden in de maatschappij’. Ik zie wekelijks mensen in de krant of op tv die ik ken vanuit mijn werk en komen er onderwerpen voorbij waarmee ik zelf bezig ben. Mijn werk is heel afwisselend en daardoor kan ik blijven groeien als professional."

Jolet

Wissenraet van Spaendonck
Martin

Je werkt voor meerdere relaties van uiteenlopende aard. Je hebt de vrijheid en het vertrouwen, waarbij van belang is dat gemaakte afspraken nagekomen worden.

Martin

Wissenraet van Spaendonck

Vacatures bij
Wissenraet van Spaendonck

Financieel Accountant

Financieel Accountant

Wissenraet Van Spaendonck is per direct op zoek naar een proactieve financiële professional…

Secretariaatsmedewerker

Secretariaatsmedewerker

Wissenraet Van Spaendonck in Tilburg is op zoek naar een doortastende en proactieve…

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Bekijk al onze vacatures!

Wissenraet sfeer
Wissenraet sfeer
Wissenraet sfeer

Meer bereiken door samenwerking

Werken bij Wissenraet Van Spaendonck betekent bijdragen aan het versterken van samenwerkingen. Ons team bestaat uit veelzijdige, ambitieuze professionals die er alles aan doen om samenwerkingen naar een hoger plan te tillen. Op het gebied van strategische samenwerkingen, kwaliteitsmanagement en arbeidsverhoudingen. Dit doen we o.a. voor brancheverenigingen, beroepsorganisaties, stichtingen en cao-partijen.

Wissenraet