Word onderdeel van
Van Spaendonck!

Bij Van Spaendonck Groep versterken wij niet alleen onze merken, maar ook onze collega’s.

Van Spaendonck

Wat heeft Van Spaendonck jou te bieden

Een uitdagende positie binnen ons bedrijf met meer dan genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Development

Van Spaendonck Development

Binnen development werken onze collega’s aan een relevant en complex IT platform, waarbij ze de ruimte krijgen om als ontwikkelaar én als persoon te groeien. Een omgeving waar persoonlijke aandacht en de vrijheid om invulling te geven aan je werkzaamheden hoog in het vaandel staan. Onze developers werken met toewijding aan projecten voor één of meerdere merken binnen Van Spaendonck.

Ondersteunende diensten

Naast financiële medewerkers en adviseurs hebben we de afdelingen HR en recruitment, marketing en het directiesecretariaat. Zij ontwikkelen zichzelf continu in een stabiele omgeving. Er hangt een goede collegiale sfeer die samen gaat met zelfstandigheid en vrijheid. Alle collega’s bij Van Spaendonck werken hard om de verschillende merken van ondersteuning te voorzien.

Ondersteunende diensten
Ondernemingshuis

Van Spaendonck Ondernemingshuis

Wij zijn werkzaam in het Van Spaendonck Ondernemingshuis, een culinaire ontmoetingsplek voor ondernemers waar onze collega’s van Van Spaendonck Vastgoed iedereen een warm welkom geven. Naast de werkzaamheden aan de receptie is ook bedrijfsrestaurant SEATs in eigen beheer. Hier kun je samen met collega’s genieten van een heerlijke lunch of avondmaaltijd.

Ervaringen van collega’s

Michel

"Van Spaendonck is een organisatie die continu in beweging is. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Prettige collega’s en een gaaf kantoor met goede faciliteiten maken voor mij het plaatje compleet."

Michel

Van Spaendonck
Marie José

“De gemoedelijke sfeer maakt dat je je thuis voelt op kantoor. Het is een bijzonder mooie werkplek met fijne collega's waar de mogelijkheden oneindig zijn.”

Marie José

Van Spaendonck
Jasmine

"Een omgeving waarin jouw ontwikkelreis centraal staat, waarin er stil wordt gestaan bij jouw talenten en krachten en waarbij je elke dag de mogelijkheid hebt om aan te schuiven bij een nieuw initiatief wat geïnitieerd is vanuit collega’s!”

Jasmine

Van Spaendonck
Ellen

“Als marketeer werk ik in veelzijdige projectteams. Ik word er enthousiast van om met actuele thema’s te werken waar wij dagelijks een rol in spelen.”

Ellen

Van Spaendonck

Vacatures bij
Van Spaendonck

HR Adviseur

HR Adviseur

Ben jij dé sparringpartner op het gebied van HR en krijg jij energie…

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Bekijk al onze vacatures!

Van Spaendonck
Van Spaendonck
Van Spaendonck

Werken bij Van Spaendonck

Van Spaendonck helpt ondernemers in elke fase van het ondernemerschap. Wij zijn de organisatie achter diverse oplossingen voor het MKB. Waaronder:

• Ondernemerswebsite MKB Servicedesk;
Loket.nl, de online salaris en HR applicatie voor
intermediairs;
CoPilot, de online salaris en HR applicatie voor
ondernemers;
Wissenraet Van Spaendonck, de samenwerkingspartner
voor brancheverenigingen.

Samen bedienen wij meer dan 350.000 midden- en kleinbedrijven in Nederland.