Laat het ondernemerschap losbarsten!

Al meer dan 100 jaar staat Van Spaendonck voor klasse en kwaliteit in ons werk, bouwen we aan relaties voor de lange termijn en ontwikkelen we continu onze producten en diensten.

Salarisadministratie
Kracht achter ondernemerschap werken bij van Spaendonck

kracht achter ondernemerschap

Wij laten het ondernemerschap losbarsten! Door ondernemers te versterken en hun groei te faciliteren en ondersteunen vanuit onze eigen visie en waarden. Het is belangrijk dat onze medewerkers zich vinden in onze cultuur en vanuit onze merkwaarden werken.

Onze merkwaarden

Waar we voor staan, willen uitstralen en wat ons als Van Spaendonck verbindt.

Klasse

Klasse!

We hebben klasse en daar zijn wij trots op. We staan voor kwaliteit, dat is de basis van alles wat we bieden. Iedere collega is een professional: kennis-gedreven en stuk voor stuk ervaren in hun vakgebied. Aan onze producten stellen we dezelfde eisen: de performance is altijd hoog, de kennis die we delen up to date en relevant. We zijn zeer betrokken, bij onze partners, klanten, maar ook bij de maatschappij. Alles wat we doen is er op gericht om ondernemers verder te helpen.

Relatiegericht

Samen sta je sterker: dat zit diep in onze genen. We zijn verbinders en weten uit ervaring dat samenwerken je verder brengt. We gaan voor duurzame relaties, omdat je daar de meeste vruchten van plukt. Ons uitgangspunt is om problemen op te lossen en barrières weg te nemen. Als we iets beloven, kun je ervan op aan dat we het nakomen. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel. Alleen op die manier kun je bouwen aan duurzame relaties.

Van Spaendonck Ondernemingshuis
Initiatiefrijk

Initiatiefrijk

We adviseren onze klanten en partners in bedrijfsvoering, nieuwe verdienmodellen en hun volgende stap in digitalisering. We zorgen dat we alle bijzaken van het ondernemen weghalen bij ondernemers en moedigen ze aan om het maximale uit hun ondernemerschap te halen. De maatschappij en daarmee de context van ondernemers verandert continue, waardoor wij onszelf ook blijven vernieuwen. Door onze expertise zijn we geloofwaardige gesprekspartners voor heel ondernemend Nederland.

Wij bieden jou:

Alle voordelen op een rij:

Je kunt tevens rekenen op:

Ervaringen van collega’s

Jasmine

"Een omgeving waarin jouw ontwikkelreis centraal staat, waarin er stil wordt gestaan bij jouw talenten en krachten en waarbij je elke dag de mogelijkheid hebt om aan te schuiven bij een nieuw initiatief wat geïnitieerd is vanuit collega’s!”

Jasmine

Van Spaendonck
Femke

“Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van een grote organisatie waar je met veel verschillende mensen te maken hebt. Mannen en vrouwen, jong en oud. Werken bij Wissenraet Van Spaendonck betekent werken in een dynamische omgeving.”

Femke

Wissenraet van Spaendonck
Jochem

"Binnen lopen in het ondernemingshuis geeft me elke keer weer een gevoel van trots. Open, transparant en modern. Precies zoals wij werken. Tel daar een zeer gezonde dosis humor bij op van de collega’s en dan krijg je, voor mij, een prachtige mix om in te werken."

Jochem

Loket.nl
Karin

“De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik bij MKB Servicedesk krijg waardeer ik echt enorm. Doordat we onderdeel uitmaken van de Van Spaendonck groep ervaar je ook de voordelen van een grotere organisatie. En zo krijg je er ook nog eens een grote groep extra collega's bij! ”

Karin

MKB Servicedesk
Rowan

"Werkplezier is erg belangrijk. Bij CoPilot mag ik me ontwikkelen in wat ik leuk vind en wat ik graag doe, in een leuk en enthousiast team."

Rowan

CoPilot
Rick

“Bij Wissenraet Van Spaendonck mag ik elke dag bezig zijn met het ondersteunen van Nederlandse bedrijvigheid. Hoe mooi is dat?”

Rick

Wissenraet van Spaendonck
Michel

"Van Spaendonck is een organisatie die continu in beweging is. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Prettige collega’s en een gaaf kantoor met goede faciliteiten maken voor mij het plaatje compleet."

Michel

Van Spaendonck
Marie José

“De gemoedelijke sfeer maakt dat je je thuis voelt op kantoor. Het is een bijzonder mooie werkplek met fijne collega's waar de mogelijkheden oneindig zijn.”

Marie José

Van Spaendonck
Harrie

“Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s, met elk hun eigen specialisme, zodat we samen een ideale partner zijn voor onze klanten.”

Harrie

CoPilot
Herman

"Persoonlijk was voor mij de reden om bij Copilot te werken om met een groep salarisadministrateurs te kunnen sparren. Je komt tot verschillende inzichten en het geeft je heel veel voldoening en energie. Mijn mantra is in deze “denk niet in problemen maar in oplossingen”."

Herman

Maarten

“Om tot een goed resultaat te komen met je collega’s is de sfeer het allerbelangrijkste, en die is echt goed binnen de hele organisatie. Er is veel vertrouwen in elkaar en je krijgt de ruimte om zelf initiatief te nemen.”

Maarten

Loket.nl
Ingrid

"Al meer dan 14 jaar werk ik voor Loket.nl en heb de kans gehad om veel te leren binnen verschillende functies, variërend van marketing, verkoop, facturering en accountmanagement. Tof dat ik binnen de organisatie in de gelegenheid gesteld ben om me op zoveel vlakken te ontwikkelen."

Ingrid

Loket.nl
Rosalie

"Bij Van Spaendonck kijken ze niet alleen naar waar je goed in bent, maar is het ook belangrijk dat je het leuk vindt. Ook als je ergens in wilt ontwikkelen, dan wordt je daar bij geholpen."

Rosalie

Loket.nl
Martin

Je werkt voor meerdere relaties van uiteenlopende aard. Je hebt de vrijheid en het vertrouwen, waarbij van belang is dat gemaakte afspraken nagekomen worden.

Martin

Wissenraet van Spaendonck
Ellen

“Als marketeer werk ik in veelzijdige projectteams. Ik word er enthousiast van om met actuele thema’s te werken waar wij dagelijks een rol in spelen.”

Ellen

Van Spaendonck
Jolet

Wij werken ‘midden in de maatschappij’. Ik zie wekelijks mensen in de krant of op tv die ik ken vanuit mijn werk en komen er onderwerpen voorbij waarmee ik zelf bezig ben. Mijn werk is heel afwisselend en daardoor kan ik blijven groeien als professional."

Jolet

Wissenraet van Spaendonck
Marlot

“MKB Servicedesk geeft je de ruimte om je ambities waar te maken en is bereid om daarbij te helpen. Als je jouw ambities kenbaar maakt, kun je hier hele toffe dingen doen."

Marlot

MKB Servicedesk

Al meer dan 100 jaar…

Word onderdeel van de
Van Spaendonck Groep!

Wil jij ondernemers verder helpen? Laat dan van je horen en word één van onze 192 collega’s!

Wordt onderdeel van de Van Spaendonck Groep