Kom jij het CoPilot team versterken?

Wij zorgen ervoor dat een werkgever zich kan focussen op hetgeen wat er echt toe doet:
Aandacht voor de medewerker!
Dit doen wij met onze modulaire en schaalbare HR oplossingen op het gebied van aannemen, belonen, ontwikkelen en versterken van werknemers.

Copilot

HR processen stroomlijnen

Bij CoPilot bieden wij slimme oplossingen voor personeelszaken, waaronder HR oplossingen en salaris. Wij stroomlijnen de HR processen.

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Wij helpen klanten stap voor stap bij de inrichting van hun salarisadministratie en staan voor ze klaar als dat nodig is, daarbij maken wij gebruik van de online applicatie Loket.nl.

Uitstekende helpdesk

Wij weten alles van onze klanten en onze HR oplossingen.

Uitstekende helpdesk
Onboarding nieuwe medewerkers

Onboarding nieuwe medewerkers

Wij zorgen voor een warm welkom voor elke nieuwe medewerker bij de klant. Wij bieden een online- inwerkprogramma en besparen daardoor veel tijd. Op deze manier maken wij het onboardingsproces zo eenvoudig mogelijk

Ervaringen van collega’s

Rowan

"Werkplezier is erg belangrijk. Bij CoPilot mag ik me ontwikkelen in wat ik leuk vind en wat ik graag doe, in een leuk en enthousiast team."

Rowan

CoPilot
Harrie

“Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s, met elk hun eigen specialisme, zodat we samen een ideale partner zijn voor onze klanten.”

Harrie

CoPilot

Vacatures bij CoPilot

Helpdesk Medewerker

Helpdesk Medewerker

Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel snapt? Heb jij affiniteit…

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Bekijk al onze vacatures!

CoPilot sfeer
CoPilot sfeer 2
CoPilot sfeer 3
CoPilot Mockup

Waar staan wij voor?

Bij CoPilot weet je altijd waar je aan toe bent. We houden niet van snelle praatjes of populair taalgebruik. Daar zijn we te nuchter voor. Liever zeggen we duidelijk en eenvoudig waar het om gaat en bieden we onze klanten eenvoudige oplossingen. We houden ervan om elke klant recht in de ogen aan te kunnen kijken. Zijn zij beter af met een andere oplossing? Dan vinden we daar geen doekjes om. We geloven dat we dankzij onze eerlijkheid en betrouwbaarheid sterke en langdurige relaties met onze klanten opbouwen.