Veelgestelde Vragen

We beantwoorden ze graag voor je!

Financiële administratie

Via de button onderaan een vacature kun je solliciteren. Daar dien je het sollicitatieformulier in te vullen, en een CV up te loaden. Vul zoveel mogelijk gegevens in, zodat wij zoveel mogelijk te weten komen over je mogelijke wensen en ervaringen.

Het is mogelijk om te reageren op een ‘open sollicitatie’, of neem direct contact op met een van onze organisaties.

Solliciteren op deze functie is dan helaas niet meer mogelijk, de vacature is al ingevuld. Alle vacatures die je op deze website ziet, staan nog open.

Met inhoudelijke vragen over de functie in een vacature kun je terecht bij de verantwoordelijke manager. Je vindt de contactgegevens van de verantwoordelijke manager onderaan de vacature.

Wij werken plaatsonafhankelijk. Mocht het een interessante vacature voor je zijn, aarzel dan niet om alsnog te reageren.

Als je gesolliciteerd hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Binnen twee weken na het ontvangen van die e-mail ontvang je nader bericht over een eventueel vervolg van de sollicitatieprocedure.

Heb je gesolliciteerd maar geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan eerst even je map ‘spam/ongewenste e-mail’. Vind je daar geen e-mail van ons? Neem dan contact met ons op.

Met jouw goedkeuring bewaren we je gegevens in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden. Uiteraard houden we ons hierbij aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens, AVG en GDPR.

Een motivatiebrief uploaden naast je CV is niet verplicht, maar graag ontvangen wij dit wel! Zo kunnen wij zien wat jouw motivatie is om te solliciteren voor de betreffende vacature.

Adresgegevens

Adresgegevens

Reitseplein 1
5037 AA Tilburg

Kom werken bij Van Spaendonck
Kom werken bij Van Spaendonck
Kom werken bij Van Spaendonck

Neem contact op met recruitment

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact op met recruitment