Kom jij het CoPilot team versterken?

Het is ons doel om eenvoud te brengen in personeelszaken. Zo hebben onze werkgevers het goed geregeld voor hun medewerkers. Daarnaast zijn wij enorm ambitieus in het optimaliseren van processen.

Copilot

HR processen stroomlijnen

Bij CoPilot bieden wij slimme oplossingen voor personeelszaken, waaronder HR oplossingen en salaris. Wij stroomlijnen de HR processen.

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Wij helpen klanten stap voor stap bij de inrichting van hun salarisadministratie en staan voor ze klaar als dat nodig is, daarbij maken wij gebruik van de online applicatie Loket.nl.

Uitstekende helpdesk

Wij weten alles van onze klanten en onze HR oplossingen.

Uitstekende helpdesk
Onboarding nieuwe medewerkers

Onboarding nieuwe medewerkers

Wij zorgen voor een warm welkom voor elke nieuwe medewerker bij de klant. Wij bieden een online- inwerkprogramma en besparen daardoor veel tijd. Op deze manier maken wij het onboardingsproces zo eenvoudig mogelijk

Ervaringen van collega’s

Deniece

“Bij CoPilot krijg ik de vrijheid om de dingen te doen waar ik energie van krijg. Ik voel me gewaardeerd en ik heb een leuke groep met collega’s.“

Deniece

CoPilot
Katja

“Je kunt zelf aangeven welke projecten je het meest aanspreken. Dit zorgt voor variatie in mijn werkzaamheden en samenwerking met collega’s van andere afdelingen. Erg leuk en leerzaam!”

Katja

CoPilot
Harrie

“Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s, met elk hun eigen specialisme, zodat we samen een ideale partner zijn voor onze klanten.”

Harrie

CoPilot

Vacatures bij CoPilot

Stagiair CoPilot

Stagiair CoPilot

De markt van salarissoftware en HR dienstverlening is sterk in beweging. Vind jij het leuk…

Manager CoPilot

Manager CoPilot

Jouw team draait een stevige steady omzet maar de ambities zijn groots! We willen komend…

Sales Medewerker Binnendienst

Sales Medewerker Binnendienst

De markt van salarissoftware en HR dienstverlening is sterk in beweging. Weet jij wat er…

Salarisadministrateur

Salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar een Salarisadministrateur / Payroll Specialist (32 – 36 uur per…

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Vul het open sollicitatie formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie
CoPilot sfeer
CoPilot sfeer 2
CoPilot sfeer 3
CoPilot Mockup

Waar staan wij voor?

Bij CoPilot weet je altijd waar je aan toe bent. We houden niet van snelle praatjes of populair taalgebruik. Daar zijn we te nuchter voor. Liever zeggen we duidelijk en eenvoudig waar het om gaat en bieden we onze klanten eenvoudige oplossingen. We houden ervan om elke klant recht in de ogen aan te kunnen kijken. Zijn zij beter af met een andere oplossing? Dan vinden we daar geen doekjes om. We geloven dat we dankzij onze eerlijkheid en betrouwbaarheid sterke en langdurige relaties met onze klanten opbouwen.